1. מומלץ לעשות מרידנת תיבול לבשרים רזים, מוצרי עוף והודו מספר שעות לפני ואפילו יום לפני צלייתם.
2. אין לשים מלח במרינדה או תיבול מראש לכל סוגי הבשרים ולהמנע מלשים מלח ככל הניתן גם בהכנת הקציצות/קבב וכ”ו.
המלח מוציא מהבשר את הנוזלים, מתחיל בתהליך בישולו (כבישתו) וגורם לבשר להיות פחות עסיסי.
יש להוסיף מלח ופלפל גרוס במהלך הצלייה בלבד.
3. יש להמנע ככל האפשר מהוספת שמן בתיבול הבשר – זה גורם להאצת האש ולבשר להישרף במהלך הצלייה.
טיפים בחסות HEADCHEF CATERING מאת גבי מסיקה